6 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία Κασσελάκη στην Αμερική: "Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε" - "Να δώσεις απαντήσεις"


 Νέα ένταση ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ έφερε η Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη για ενδεχόμενη παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες, που ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η έρευνα που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, έχει στόχο να διακριβωθεί αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει παραβιάσει το νόμο για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν την απαγόρευση συμμετοχής σε διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εισαγγελική παρέμβαση ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων περί δανείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διά μέσου εταιρείας του στην Αμερική, στο ταμείο του κόμματος προκειμένου να γίνουν πληρωμές σε εργαζόμενους σε ΜΜΕ.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης ειρωνεύεται τη Δικαιοσύνη και αναφέρει μεταξύ άλλων: "Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ".

Παράλληλα, αφήνει πάλι αιχμές για την κυβέρνηση για την τραγωδία στα Τέμπη και τις παρακολουθήσεις μέσω Predator, με επιθετικό ύφος.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν.

Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες.

H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.

Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου.

Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και "πλάτες".

Σε ό,τι με αφορά:

Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο - μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας:

Όλα θα αλλάξουν.

Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο.thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: