26 Μαρτίου 2024

«Ντροπή σας, αλήτες»

Ξεσπά η οικογένεια Πλακιά που θρηνεί τρία κορίτσια από την τραγωδία στα Τέμπη 

Ένταση επικράτησε στο τελευταίο κομμάτι της παρέλασης στα Τρίκαλα, με την οικογένεια Πλακιά, που έχασε τα τρία της κορίτσια στο δυστύχημα των Τεμπών, να αντιδρά με αποδοκιμασίες και να καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού, από τους ενστόλους στο δράμα τους.

Οι Δημήτρης, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη αυτή εναπόθεσαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση είχε νωρίτερα συνάντηση μαζί τους.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσα νεολαία, που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής, γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, για να απομακρυνθούν και οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως «το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν».

Σημειώνεται ότι, στην παρέλαση δεν παρέστη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Κατερίνα Παπακώστα, μετά τις αντιδράσεις των οικογενειών Πλακιά, που έχασαν τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους, στην τραγωδία των Τεμπών.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00, με την Κατερίνα Παπακώστα να μη δίνει τελικά το παρών στην εξέδρα των επισήμων, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της αρχικά ήταν γραμμένο, στη σχετική λίστα.

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: