1 Απριλίου 2024

Παπανδρέου: Σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία στην Τουρκία η νίκη Ιμάμογλου


 «Συγχαρητήρια στον φίλο Εκρέμ Ιμάμογλου για την επανεκλογή του ως δημάρχου Κωνσταντινούπολης», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

 Συγχαρητήριο μήνυμα στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για την επανεκλογή του έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως «συγχαρητήρια στον φίλο Εκρέμ Ιμάμογλου για την επανεκλογή του ως δημάρχου Κωνσταντινούπολης! Μια σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατία στην Τουρκία που αναδεικνύει τη δυναμική της αντιπολίτευσης. Για τη συνεχή πρόοδο και τη θετική αλλαγή».

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου:

Πανηγυρισμοί από ψηφοφόρους του Ιμάμογλου για τον θρίαμβο στις εκλογές

«Αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή!»: μπροστά στην έδρα του δήμου της Κωνσταντινούπολης, μέγα πλήθος γιόρτασε χθες Κυριακή το βράδυ την επανεκλογή του αντιπολιτευόμενου δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου.

Μπροστά στη θάλασσα από κόκκινες σημαίες της Τουρκίας και οπαδούς του σε αγαλλίαση, ο δήμαρχος που κατάφερε νέα ήττα στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε επί σκηνής με λευκό πουκάμισο, τη στολή μάχης του.

Νεαροί στο πλήθος είχαν ανάψει τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους και καπνογόνα, όπως συνηθίζουν οι οπαδοί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: