29 Απριλίου 2024

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε αυτοψία των τεχνικών παρεμβάσεων-καθαρισμού του ρέματος “Αγίας Τριάδας” στην ευρύτερη περιοχή της Βροντούς

Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας πραγματοποίησε αυτοψία των τεχνικών παρεμβάσεων και συγκεκριμένα του καθαρισμού του ρέματος της “Αγίας Τριάδας” της ευρύτερης περιοχής της Βροντούς.

Στην αυτοψία παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου, κος Σάκης Καλαϊτζής, ο πρόεδρος της κοινότητας, κος Νίκος Καλαϊτζής, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Βροντούς, κος Γιάννης Γάκης. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις τεχνικές παρεμβάσεις με καθαρισμούς ρεμάτων της αρμοδιότητάς της, που αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας απέναντι σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα, που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή. Η υλοποίηση των έργων που εξασφαλίζουν την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια όλων των πολιτών της Πιερίας, αλλά και των επισκεπτών της, βρίσκεται πάντοτε υψηλά στην ατζέντα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: