19 Απριλίου 2024

Η Ένωση Συνταξιούχων ΤΑΕ Ν. Πιερίας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στην Αγία Σοφία Κλεισούρας και την Μαυριώτισσα Καστοριάς


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2024 η ημερήσια εκδρομή στην Αγία Σοφία Κλεισούρας και την Μαυριώτισσα Καστοριάς από την Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε Ν. Πιερίας. 

Πέραν των άλλων οι εκδρομείς επισκέφτηκαν στο χωριό Εμπόριο, το αποκαλούμενο «μικρό Βυζάντιο», το ναό της Αγίας Σοφίας και τον Πύργο του Γαλατά, που αποτελούν πιστά αντίγραφα των αντίστοιχων της Κωνσταντινούπολης. 

Στη συνέχεια οι εκδρομείς κατευθύνθηκαν στη πόλη της Καστοριάς, όπου γευμάτισαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους πριν την αναχώρηση για την  επιστροφή . Άπαντες οι εκδρομείς επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι από την συνολική οργάνωση, τα τοπία και τα μέρη που επισκεφτήκανε, και εξέφρασαν την επιθυμία τους για παρόμοιες εξορμήσεις. 

Η διοίκηση των Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωσή της. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, κο. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την συμβολή και την οικονομική ενίσχυση που παρείχε στο σύλλογό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: