29 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Ζητά την άμεση αποπομπή Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και από την ΚΟ της ΝΔ – H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 22:04, Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

 Στέφανος Κασσελάκης

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, σχετικά με τις γυναικοκτονίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης, ζητούν την άμεση αποπομπή του τόσο από την κυβέρνηση, όσο κι από την ΚΟ της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός οφείλει να απομακρύνει τον υφυπουργό Υγείας

Συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου αναφέρει: “Η ανατριχιαστική και χυδαία τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας, ψυχιάτρου στο επάγγελμα, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, για τις γυναικοκτονίες, υπερβαίνει τα όρια της ανοχής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνση του από την κυβέρνηση και τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας”.

Κασσελάκης: Δίνει βιολογικό άλλοθι στις γυναικοκτονίες και υποτιμά τη γυναικεία φύση

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ σημειώνει:

«Ως εδώ, κ. Μητσοτάκη. Έχετε καλύψει φιλοναζί υποψήφια, χουντικό υποψήφιο, ομοφοβικό βουλευτή. Τώρα, ως εδώ. Κανένα «41%» δε σας δίνει το δικαίωμα να κρατήσετε στη θέση του υφυπουργού υγείας έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει βιολογικό άλλοθι στις γυναικοκτονίες και υποτιμά τη γυναικεία φύση».

Προσθέτει ακόμη ότι ζητά «την άμεση αποπομπή του κ. Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Αν ο κ. Μητσοτάκης τον κρατήσει βουλευτή του, ας εξηγήσει στις γυναίκες ψηφοφόρους της Ν.Δ. γιατί θεωρεί ότι «οι γυναίκες είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτουν», όπως πιστεύει ο υφυπουργός του – και φυσικά όχι ο Φρόυντ»..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: