1 Μαΐου 2024

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δ.Σ. του οργανισμού “Ολύμπια εν Δίω”

 

Την Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με το Δ.Σ. του οργανισμού “Ολύμπια εν Δίω”, ενός σημαντικού φορέα παιδείας και πολιτισμού, ο οποίος αποτελεί κάθε χρόνο σημείο συνάντησης μαθητών από διάφορα μέρη της υφηλίου στο πλαίσιο της Διεθνούς Μαθητικής Συνάντησης Αρχαίου Θεάτρου, Μουσικής και Αθλητισμού.

 Tη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του οργανισμού, κος Αθανάσιος Μπίντας, ο γενικός γραμματέας, κος Σάκης Ελευθεριάδης, ο ταμίας, κος Αριστείδης Αγγέλου, όπως επίσης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, κα Ειρήνη Ζαβρίδου. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε τη διαχρονική στήριξή της σε αυτόν το σημαντικό θεσμό για την Πιερία, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος, κος Μπίντας ευχαρίστησε την κα Μαυρίδου για την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του οργανισμού, καθώς τέτοιου είδους αγαστές συνεργασίες αφήνουν ένα σημαντικό πολιτιστικό αποτύπωμα στο ήδη πλούσιο πολιτιστικό προϊόν του τόπου μας.

 Η στήριξη των φορέων παιδείας και πολιτισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς μέσα από τις συνεργασίες αυτές ενισχύεται η ταυτότητα των Πιεριέων, ενώ ταυτόχρονα κοινωνούνται σημαντικές αρχές και αξίες από γενιά σε γενιά και μεταλαμπαδεύονται οι παραδόσεις μας στους νέους που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της περιοχής μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: