16 Μαΐου 2024

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης-

 Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, ένα σχολείο με μοναδικό χαρακτήρα που καθημερινά αναδεικνύει με τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων τον πολιτιστικό χαρακτήρα της πόλης μας, ετοιμάζει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 20:30 στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης, μια ξεχωριστή συναυλία.

Η διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης ανήκει  στο Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Λαϊκό Σύνολο του ΜΣΚ και τους υπεύθυνους καθηγητές του, Βαγγέλη Πετρινιώτη και Μιχάλη Καρυοφυλλίδη. Θα πλαισιώσουν τo ανδρικό Σύνολο Αιγινίου “Canto Καντάδα” και το Σύνολο του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο μοναδικός Γιάννης Διονυσίου που ξεχωρίζει με  την υπέροχη φωνή του.

Τα έσοδα από την εκδήλωση είναι για την κάλυψη των εξόδων της καθώς και αναγκών του σχολείου. Όπως αντιλαμβάνεστε και η δική σας συμβολή θα είναι πολύτιμη στην επίτευξη του σκοπού μας.

Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν θα μπορούσε να παίξει το διαφημιστικό spot στους σταθμούς σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και για τις προηγούμενες φορές που μας παρείχατε τη στηριξή σας .

Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε και εσείς σε αυτή μας τη συναυλία .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: