21 Μαΐου 2024

Κιλκίς: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον κτηνοτρόφο που σκότωσε επίδοξο ληστή

 δολοφονία Κιλκίς

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 54χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο ληστή της κτηνοτροφικής του μονάδας, χθες το βράδυ (20/05), στις Μουριές του Κιλκίς.

Σε βάρος των τριών ατόμων που ήταν μαζί με το θύμα, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ληστείας και άλλα αδικήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μάλιστα, όλοι τους έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν, με τον κτηνοτρόφο να περνά το κατώφλι της ανακρίτριας ξανά την Πέμπτη και οι άλλοι τρεις την Παρασκευή.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε χτες βράδυ, όταν ένας 45χρονος ομογενής από τη Γεωργία, μαζί με έναν 38χρονο και δύο ανήλικους πήγαν εκεί με σκοπό να πάρουν λεφτά από τον 54χρονο, θέλοντας να τον παραπλανήσουν, να τον βγάλουν έξω από το δωμάτιο που διέμενε και να ψάξουν για χρήματα και να τα αποσπάσουν.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι, παραβίασαν -σύμφωνα με τη δικογραφία- την πόρτα του δωματίου, σπάζοντάς τη με τσεκούρι και ένα πυροσβεστήρα και εκείνη την ώρα ο κτηνοτρόφος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον 45χρονο, τον οποίο οι υπόλοιποι επιβίβασαν αμέσως σε ένα αυτοκίνητο. Κατευθύνθηκαν στο σπίτι του, όπου στη συνέχεια κατέληξε, ενώ είχε κληθεί και το ασθενοφόροenikos.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: