23 Μαΐου 2024

Ο Π.Ο.Τ.Α.Π. χαιρετίζει και υποστηρίζει το Διεθνές συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

 


Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) αποτελεί ενεργό μέλος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.), στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των συγκριτικών και παραγωγικών πλεονεκτημάτων της Πιερίας και κατ’ επέκταση της αναπτυξιακής προοπτικής του νομού.

Με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο για τις Εφοδιαστικές Αλυσίδες «5th Olympus International Conference on Supply Chains» που διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ο Οργανισμός χαιρετίζει και συγχαίρει τον διοργανωτή φορέα, δηλώντας την αρωγή και συμπαράσταση σε κάθε είδους επιστημονικές και όχι μόνο πρωτοβουλίες.

Το Συνέδριο αυτό που αποτελεί μέρος των δημιουργικών δράσεων του Τμήματος, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην εμπέδωση σειράς νέων και καινοτόμων γνώσεων των φοιτητών και εν γένει της ακαδημαϊκής κοινότητας, συνεισφέρει σειρά ευκαιριών για επιχειρηματικές διασυνδέσεις και συνέργειες. Παράλληλα καταξιώνει το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην κοινωνία της επιστήμης, αναπτύσσει καθόλα αξιόλογη ερευνητική υποδομή και εν κατακλείδι κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου της αγοράς.

Από πλευράς Π.Ο.Τ.Α.Π. η υποστήριξη σε ανάλογες πρωτοβουλίες είναι δεδομένη και διαρκής, καθότι ο Οργανισμός προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εποικοδομητικές συνεργασίες με τους φορείς των Ελληνικών πανεπιστημιακών μονάδων.

Άλλωστε η συνεργασία του Π.Ο.Τ.Α.Π. με το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, τόσο πρόσφατα όσο και στο παρελθόν μέσω συνεδριών και άλλων δράσεων, ανέδειξε τη δυναμική και την προοπτική της Πιερίας σε ευρύτατο πεδίο τουριστικού, πολιτιστικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται το διάστημα 24 έως 26 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.Δεν υπάρχουν σχόλια: