24 Μαΐου 2024

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ανακαινίστηκαν οι χώροι των ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου - ακολουθεί ανακαίνιση των ΚΕΠ Δίου και Κονταριώτισσας


 Ανακαινίστηκαν οι χώροι των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) σε Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο. Η ανακαίνισή τους αποτελεί τμήμα των εργασιών ανακαίνισης των τεσσάρων ΚΕΠ του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σε Δίον, Κονταριώτισσα, Λεπτοκαρυά και Λιτόχωρο, προϋπολογισμού 171.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Ένωση – Next Generation EU» , στο Πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0», μετά από σχετική πρόταση που υπέβαλε η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

H ανακαίνιση των ΚΕΠ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου και της πρόσοψης των ΚΕΠ, τοποθέτηση νέων, μη ενεργοβόρων φωτιστικών και κλιματιστικών συστημάτων, καθώς και προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού (tablets, Η/Υ, εκτυπωτές, κ.λπ.).

Ακολουθεί η αντίστοιχη ανακαίνιση των χώρων των ΚΕΠ Δίου και Κονταριώτισσας, προκειμένου οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου να εξυπηρετούνται σε αναβαθμισμένο περιβάλλον από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των ΚΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: