7 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης: Κύριε Μητσοτάκη, εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με την ΕΥΠ – Δεν με κρατάτε από πουθενά

Λίγα 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε στους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος, στην  κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τους να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση στις 9 Ιουνίου.

Στην πλατεία Συντάγματος άρχισαν – πριν την προγραμματισμένη για τις 19:30 ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη – να προσέρχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Παππάς και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς και ψηφοφόροι του κόμματος.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους, εκτός από σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και ελληνικές, κρατούσαν και σημαίες της Παλαιστίνης, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας.

Παρών στο Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στην πλατεία Συντάγματος, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στην εξέδρα, που είχε στηθεί στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, ακριβώς στις 21:00 και ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας έναν απολογισμό των λόγων που τον οδήγησαν να εμπλακεί με την πολιτική και να πάρει τελικά τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήλπιζα ότι κάποτε θα γύριζα να ενωθώ με τις ρίζες μου. Το ήθελα τόσο πολύ. Και εκεί ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου πρότεινε να μπω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Για να τονίσει χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης που είναι σήμερα εδώ. Που τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη σημερινή μας συγκέντρωση και με αποστόμωσε: ‘Πώς είναι δυνατόν να λείπω;’. Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της!».

«Όταν μια κυβέρνηση βάζει χέρι στο πορτοφόλι ενός πολίτη που μετράει τις μέρες για να βγάλει τον μήνα, έχουμε να κάνουμε με μία εγκληματική πολιτική»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στους πολίτες, ανέφερε πως ο ίδιος τους περίμενε καιρό στη ζωή του. «Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι περιμένατε κι εσείς», είπε, κάνοντας λόγο για «κάποιον που να μπορέσει να φέρει κάτι καινούργιο. Χωρίς να σας κοροϊδεύει. Χωρίς να σας κρύβεται».

«Και μπορεί κάποιες στιγμές να υπερέβαλα, αλλά δεν κρύφτηκα ποτέ. Σας είπα, ορίστε: Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτή είναι η ζωή μου. Δεν είμαι τέλειος. Δεν είμαι αλάνθαστος. Αλλά είμαι καθαρός όπως κι εσείς. Θέλετε να πάμε μαζί; Κι έτσι άρχισε αυτή η πολιτική διαδρομή, αυτή η περιπέτεια που μου χάρισε ως τώρα απίστευτες συγκινήσεις», δήλωσε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Και με Ανδρέα Παπανδρέου και με Κωνσταντίνο Καραμανλή

Συγκινημένος δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης που βρίσκεται στο Σύνταγμα και μιλάει για πρώτη φορά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «από αυτή την ιστορική πλατεία. Που συνδέθηκε με τον αγώνα του λαού μας για Σύνταγμα. Που ήταν πάντα το επίκεντρο των αγώνων για δημοκρατία. Που συγκεντρώνονται οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι κάθε φορά που θέλουν να φωνάξουν δυνατά το δίκιο τους», όπως είπε.

«Κι εδώ, στη Βουλή των Ελλήνων, έχουν μιλήσει στο βήμα οι μεγαλύτεροι Έλληνες και Ελληνίδες πολιτικοί. Εδώ στη Βουλή κάποτε λέγονταν ιστορικές φράσεις. Ακόμα και στη σχετικά πρόσφατη πολιτική μας Ιστορία. Γιατί όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε από το βήμα της Βουλής ‘η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες’, ήταν μία φράση και μια επιλογή ιστορική», τόνισε, προσθέτοντας «αλλά κι όταν προηγουμένως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ‘ανήκομεν είς την δύσιν’, κι αυτή ήταν μια φράση και μία επιλογή ιστορική».

«Ένα αδίστακτο σύστημα προπαγάνδας ανέβασε τον Μητσοτάκη στην εξουσία»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντιπαρέβαλε τους δύο ιστορικούς ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας με τον σημερινό «εκφυλισμό» της χώρας, όπως είπε, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση.

«Από το 2016 και μετά, έχει στηθεί στη χώρα ένα αδίστακτο σύστημα προπαγάνδας που είχε έναν και μοναδικό σκοπό:

  • Να ανεβάσει τον Μητσοτάκη στην εξουσία.
  • Να δημιουργήσει ένα βαθύ κράτος που – όπως έχει ομολογήσει ο κ. Βορίδης – ‘θα απαγορεύσει στην Αριστερά να επιστρέψει στην εξουσία’.
  • Να απλώσει τα οικονομικά πλοκάμια των λίγων πάνω στη δημόσια περιουσία», επισήμανε.

Και προσέθεσε ότι ο κυριότερος στόχος αυτού του συστήματος ήταν «να καταρρακώσει τόσο βαθιά το δημοκρατικό ένστικτο του ελληνικού λαού, ώστε να τον φτάσει να μην αντιδρά. Να αρκείται στο λίγο. Να φιλάει το χέρι του ηγεμόνα που μοίρασε τα ψίχουλα».

«Ένα σύστημα εξουσίας με κέντρο παρακολουθήσεων το Μαξίμου, χωρίς ρωγμές, με ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία, να δολοφονούν χαρακτήρες όπως έκαναν για χρόνια με τον Αλέξη και όπως επιχειρούν να κάνουν τώρα μ’ εμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κύριε Μητσοτάκη, εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με την ΕΥΠ»

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης περιέγραψε στους συγκεντρωμένους πολίτες τι ήταν αυτό που τον σόκαρε, τι δεν περίμενε ποτέ να ζήσει, όπως τόνισε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι σε ευρωπαϊκό κράτος θα έχει συγκροτηθεί ένας τέτοιος μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας που να επιχειρεί να τσακίσει, να συντρίψει, να εξοντώσει τον πολιτικό του αντίπαλο. Που να προσπαθεί να φτάσει μέχρι το μεδούλι της ψυχής του άλλου και να αμφισβητήσει την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του», σημείωσε.

«Το έζησα με τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών μου στοιχείων. Τέτοια λύσσα. Τέτοια λάσπη. Τέτοιο ψέμα. Τέτοιο στημένο παιχνίδι. Τέτοια ανοιχτή γραμμή Μαξίμου και εντεταλμένων του ΜΜΕ, δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου», προσέθεσε.

Για να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Από ποιους, φίλες και φίλοι; Από τον Μαχάτμα Γκάντι της ελληνικής πολιτικής; Όχι! Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Από την οικογένεια που έσκαβε να φυτέψει και έβρισκε αρχαία στο χωράφι της. Από τον άνθρωπο που σπούδασε με μέσον, μπήκε στην εθνική τράπεζα με μέσον, απέτυχε με μέσον, έπιασε το οικογενειακό έδρανο στη Βουλή και έρχεται να παρουσιαστεί ως τιμητής των ανθρώπων έχοντας 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή, αδήλωτο σπίτι, αδήλωτη off shore και δύο ολόκληρα χρόνια να παρουσιάσει πόθεν έσχες γιατί κρατάει ο ίδιος κλειστή την ηλεκτρονική πλατφόρμα!»

«Τον προκάλεσα: Είναι ο πρωθυπουργός. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί να ανοίξει την πλατφόρμα. Του είπα: Κύριε Μητσοτάκη, ανοίξτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το 2023 να πάμε μαζί αύριο να καταθέσουμε τα πόθεν έσχες μας. Να δούμε πού θα τρέχουν να κρυφτούν τα τρολ, οι περούκες και τα πληρωμένα πιστόλια σας. Και τι κάνει τώρα; Τι κάνει τώρα που μιλάμε: Δίνει τρίμηνη παράταση στην υποβολή των δηλώσεων για το 2023 – και των αρχικών. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα ανοίξει ούτε στις 30 Ιουνίου, αλλά τρεις μήνες μετά», επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, ρωτώντας ξανά τον πρωθυπουργό «τι φοβάται; Κρύβει κάτι ή θέλει να κρατάει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Κύριε Μητσοτάκη, σας τα είπαν λάθος. Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ. Δεν με κρατάτε από πουθενά. Γιατί κανένας δεν με κρατάει από πουθενά», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας εκ νέου αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είμαστε όλοι λαμόγια, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στο θέμα της διαφθοράς και της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει γύρω από το πόθεν έσχες του, τόνισε πως «ο στόχος τους δεν είναι να δείξουν ότι είναι εκείνοι καθαροί, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Ο στόχος τους είναι να δείξουν ότι ‘όλοι το ίδιο είναι’».

Και ξεκαθάρισε: «Ε, όχι λοιπόν. Δεν είμαστε όλοι λαμόγια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαι καθαρός ουρανός. Έχω ζήσει στα πολλά και στα λίγα. Τίποτα έτοιμο. Όλα με ιδρώτα και επιχειρηματικό ρίσκο. Όλα δουλεμένα και φορολογημένα στη χώρα με τις πιο αυστηρές ελεγκτικές αρχές στον κόσμο».

Ανέφερε εκ νέου πως «για την αμέλειά» του, επειδή δεν γνώριζε τον ελληνικό νόμο, μόλις τον έμαθε, «μεταβίβασε αμέσως την εταιρεία» του.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού. Ήμουν όμως τυπικά εκπρόθεσμος. Και γι’ αυτό είμαι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Πρόστιμο;  Θα πληρώσω. Στην Ελλάδα της ατιμωρησίας και της μίζας, θα πληρώσω εγώ! Επειδή ακριβώς: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά, με τους πολίτες να του φωνάζουν «Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τη χώρα».

«Τι θα διαλέξετε; Την αναλγησία ή έναν άνθρωπο με ενσυναίσθηση;»

Κάνοντας λόγο για ένα «προσωπείο καλοσύνης και συμπάθειας, που χτίζει ο Γκρίνμπεργκ, για να κρύψει το πρόσωπο της αδιαφορίας, της αλαζονείας και του κυνισμού», ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας για έναν πρωθυπουργό «που συναντάει τη γιαγιά με 440 ευρώ σύνταξη και ενοίκιο 300 ευρώ και της λέει ‘ε, άμα έχεις και νοίκι δε ζεις’. Που συναντάει τον ανάπηρο συμπολίτη μας και μόλις εκείνος πάει να του πει ‘δεν έκανες όσα υποσχέθηκες’, σηκώνεται και φεύγει. Που συναντάει το κορίτσι που έχασε τα αδέρφια της στα Τέμπη και της κουνάει το δάχτυλο και την παίρνουν οι μπράβοι του σηκωτή».

«Ας διαλέξει ο ελληνικός λαός, σε τελική ανάλυση, τι θέλει. Την αναλγησία ή έναν άνθρωπο με ενσυναίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Το βρόμικο σύστημα ή έναν άνθρωπο που στέκεται μόνος του όρθιος απέναντι στο βρόμικο σύστημα».

Και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει «αυτόν που στέκεται κόντρα σε αυτούς που ρημάζουν τις ζωές σας, αν θέλετε να αντέξει. Στηρίξτε με, αν θέλετε να αντέξω», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το εθνικό έγκλημα των Τεμπών δε θα μείνει ανεξιχνίαστο»

Κάνοντας συχνά διάλογο με τους πολίτες και τα συνθήματα που φώναζαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη ενός «κρατικού εγκλήματος».

«Η προσωπική μου μάχη που σας περιέγραψα απέναντι σε ένα σάπιο σύστημα είναι ένα τίποτα, μία παρανυχίδα μπροστά σε αυτό που ζουν εδώ και έναν χρόνο 57 οικογένειες. Οι 57 οικογένειες των Τεμπών που έγιναν κομμάτι της ψυχής μας γιατί δεν έχουν κανέναν άλλον από εμάς. Ζουν καθημερινά μέσα στον παραλογισμό ενός κράτους το οποίο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συγκαλύψει ένα κρατικό έγκλημα».

«Ποιος έχει τη δύναμη σε αυτήν τη χώρα να καλύψει τα πάντα ώστε τα δύο μεγαλύτερα πολιτικά τζάκια της χώρας να μείνουν ανέγγιχτα;», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης», διαμηνύοντας στους συγγενείς των θυμάτων: «Δεν είστε μόνοι. Είναι το μόνο που μπορούμε να τους πούμε. Έχετε όλους εμάς. Που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Και όταν έρθουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, θα κάνουμε τα πάντα ώστε η δικαιοσύνη να αποδοθεί. Για τις ψυχές των παιδιών. Για τη δικαίωση των οικογενειών».

«Το εθνικό έγκλημα των Τεμπών δε θα μείνει ανεξιχνίαστο. Είναι δέσμευση», όπως είπε.

«Εγκληματική η πολιτική της κυβέρνησης – Βάζει το χέρι στο πορτοφόλι του πολίτη»

Περνώντας στα θέματα της καθημερινότητας, με αιχμή του δόρατος την ακρίβεια και την οικονομική πολιτική Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν μια κυβέρνηση βάζει χέρι στο πορτοφόλι ενός πολίτη που μετράει τις μέρες για να βγάλει τον μήνα, έχουμε να κάνουμε με μία εγκληματική πολιτική».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έφτασαν να έχουν το πιο άδειο πορτοφόλι στην Ε.Ε. μετά τη Βουλγαρία. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το λέει η Eurostat. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έφτασαν να πληρώνουν τους περισσότερους έμμεσους φόρους στην Ε.Ε. μετά τη Σουηδία των τριπλάσιων μισθών. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το λέει η Eurostat», σημείωσε, για να ξεκαθαρίσει πως «αυτό δεν είναι ούτε παγκόσμια ακρίβεια, ούτε ευρωπαϊκή. Αυτό είναι μια κυβέρνηση που έχει αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει: Διαλέγει τους κερδοσκόπους, αφήνει τον ελληνικό λαό πίσω».

«41% σημαίνει εξαπατώ»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «41% σημαίνει εξαπατώ: Στέλνοντας γράμμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ρωτώντας την γιατί το λάδι έχει ακριβότερα στην Ελλάδα από το Βέλγιο! 41% σημαίνει εξαπατώ: Μετρώντας τη φέτα στο μισό κιλό, γιατί όσο έχει σήμερα το μισό κιλό είχε πριν από τέσσερα χρόνια το ολόκληρο. 41% σημαίνει εξαπατώ: Λέγοντας: μην κοιτάτε που η ίδια μάρκα απορρυπαντικό στην ίδια συσκευασία έχει πιο ακριβά εδώ από τη Γερμανία. Στη Γερμανία δεν είναι τόσο καλής ποιότητας οι κόκκοι!».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέχεια, αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, το οποίο – όπως επισήμανε – «κοστολογήθηκε από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στα 2,7 δισ., ενώ προβλέπει έσοδα 3,2 δισ.».

«Κοινωνική προστασία για όλους. Φροντίδα για όλους» και επαναφορά της 13ης σύνταξης, υποσχέθηκε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

«Στην Ευρώπη υποδέχονται τον Μητσοτάκη με κόκκινο χαλί όταν πάει να αγοράσει όπλα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Γαλλία, λέγοντας ότι «πήγε στην ίδια Ευρώπη όπου το ευρωκοινοβούλιο τον καταδικάζει για το κράτος δικαίου. Στην ίδια Ευρώπη όπου η Ευρωπαία εισαγγελέας τον κατηγορεί ότι δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της στα Τέμπη. Στην ίδια Ευρώπη που τον εγκαλεί για την έλλειψη ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα».

«Υπάρχει όμως και μία περίπτωση που οι Ευρωπαίοι υποδέχονται τον πρωθυπουργό στρώνοντας το κόκκινο χαλί: Όταν πάει να αγοράσει όπλα», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «καιτους τριτοκοσμικούς μονάρχες, όταν πάνε να αγοράσουν όπλα, έτσι τους υποδέχονται και στην Ευρώπη και στην Αμερική».

«Πήγε να επιθεωρήσει τις Belharra, τον έπιασε ο πόνος να μάθει πώς προχωράει η κατασκευή τους τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές Έρχεται να ‘πουλήσει’ στο κομματικό του ακροατήριο τις Belharra που αγόρασε με χρήματα του ελληνικού λαού. Να τις δείξει μετά τις υποκλίσεις στον Ερντογάν, τον περίπατο του Ράμα, την αμηχανία απέναντι στις προκλήσεις του VMRO. Μπας και κερδίσει πίσω καμιά ψήφο από την ακροδεξιά», ανέφερε επίσης.

Ξεκαθάρισε πως «η σύγχρονη πατριωτική Αριστερά θέλει μία Ελλάδα που να είναι ισχυρή αμυντικά, διότι αυτό επιβάλλουν οι διεθνείς συγκυρίες» και υπογράμμισε πως «αν όμως έχεις χρήματα για τις belharra, δεν μπορείς να ρωτάς ‘πού θα βρείτε τα λεφτά’, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σού ανακοινώνει ότι επαρκούν τα χρήματα για το κοινωνικό πρόγραμμα που εξαγγέλλει».

«Τελευταία ευκαιρία: Το μήνυμα ‘αλαζονεία τέλος’ το στέλνουμε την Κυριακή»

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για μια «Ευρώπη χωρίς φωνή» και τόνισε πως «διεκδικούμε ως ΣΥΡΙΖΑ, ως Ευρωπαϊκή Αριστερά, μια άλλη Ευρώπη. Διεκδικούμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία το Ευρωκοινοβούλιο, ο μοναδικός δημοκρατικά εκλεγμένος θεσμός της, θα διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων».

Και εξηγώντας το διακύβευμα των εκλογών για τον ίδιο, έστειλε μήνυμα στους πολίτες πως αυτή «την Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία. Για τα επόμενα τρία χρόνια δεν υπάρχουν εκλογές».

«Το μήνυμα ‘αλαζονεία τέλος’, το στέλνουμε την Κυριακή. Μετά, το ταχυδρομείο κλείνει για τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε πως «είναι η τελευταία ευκαιρία να πούμε στον κ. Μητσοτάκη: Κοίτα λίγο κάτω, είμαστε κι εμείς εδώ. Ζει και ο ελληνικός λαός εδώ. Δεν ζεις μόνο εσύ, οι φίλοι σου και το κόμμα σου, το πιο πτωχευμένο – ζάπλουτο κόμμα της Ευρώπης».

«Να φτιάξουμε μαζί τη ζωή που μας αξίζει. Μια καλύτερη ζωή τώρα. Αξίζουμε καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα, αξίζουμε ψηλότερα. Καλή Δύναμη σε όλες και όλους. Γιατί θέλει δύναμη και κουράγιο, το ξέρω, να παλεύεις με τους λύκους. Αλλά είμαστε όλοι μαζί!  Κανένας μόνος του. Κανένας πίσω! Όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτή είναι η δύναμή μας! Η δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας, να αλλάξουμε τη ζωή μας», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης στο τέλος της ομιλίας του και δεσμεύτηκε για μία ακόμη φορά απέναντι στους πολίτες πως δεμν πρόκειται να τους προδώσει.

«Είμαι διάφανος μπροστά σας. Να ξέρετε: Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ», τόνισε και κάλεσε όλους τους υποψήφους ευρωβουλευτές να ανέβουν στην εξέδρα και να χαιρετίσουν τον κόσμο..in.gr

Ειδήσ

Δεν υπάρχουν σχόλια: