18 Ιουνίου 2024

Ομοφοβική επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: "Στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας;" - Ζητεί εισαγγελέα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


 Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του, απάντησε στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου για τον Απόστολο Λύτρα. Με αφορμή λοιπόν αυτό, ο κ. Κούγιας εξαπέλυσε μία ομοφοβική επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά", αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Κασσελάκης: Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στα ομοφοβικά σχόλια του Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι είναι υπερήφανος που προσπαθεί να στείλει "τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα".

"Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας" σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

"Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους"..thetoc.gr.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: