25 Ιουνίου 2024

Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Αυγή»

 Αυγή

Στην άμεση αναστολή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας “Αυγή” προχώρησαν το ΔΣ της εταιρείας που την εκδίδει και το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από σχετική ανακοίνωση προς τους εργαζομένους της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio, ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους πως δεν θα ξαναβγεί καθημερινό φύλλο.

Το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας θα συνεχίσει να κυκλοφορεί, όπως θα συνεχίσει να λειτουργεί και το avgi.gr, ενώ από την διοίκησή της δηλώνουν ότι προς το παρόν δεν θα γίνουν απολύσεις.

Η κίνηση αυτή ήρθε μερικούς μήνες μετά την αναστολή της λειτουργίας του Left.gr, και τις ενδοεταιρικές αλλαγές στον 91.4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών θα ακολουθηθεί μοντέλο εξυγίανσης τόσο για το έντυπο όσο και για τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» αντίστοιχο με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί στο κόμμα.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει απο ΑΥΡΙΟ το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας», αναφέρεται στο κάλεσμα τους για τη συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: