30 Ιουνίου 2024

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.


 «Ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο που θα γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό, γιατί θα απαντάει πειστικά, στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού. Να ηγηθώ της ευθύνης να απογειώσουμε, λειτουργικά, το κόμμα ώστε να φτάσουμε το σχέδιό μας σε κάθε ελληνική οικογένεια. Και να την πείσουμε. Και ζητώ να ηγηθώ της ευθύνης της ενότητας.

Μια ενότητα που θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ σίγουρο για τον εαυτό του, έτοιμο, για μια ακόμα φορά, να ανοίξει, με ειλικρίνεια, την αγκαλιά του σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, από την Αριστερά και το Κέντρο μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς, για να διεκδικήσουμε μαζί και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας.  Σχέδιο, για την κοινωνία. Κόμμα που ακούει την κοινωνία. Ενότητα με προοπτική. Το τρίπτυχο της ευθύνης στο οποίο δεσμεύομαι. Το τρίπτυχο που εγγυάται την επιτυχία όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: