13 Ιουνίου 2024

"Απασφάλισε" ο Νίκος Παπανδρέου - Η κίνηση Ανδρουλάκη που τον δυσαρέστησε

 Τη σκυτάλη πήρε ο πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος με άρθρο του στο protothema.gr τονίζει ότι "σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το κόμμα μας, το λόγο πρέπει να έχουν άμεσα οι φίλοι και τα μέλη, η αληθινή βάση του ΠΑΣΟΚ.

Τα προβλήματα μεγαλώνουν και η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει. Η ιστορία τους απρόθυμους τους αφήνει πίσω".

ΠΑΣΟΚ: Γιατί "απασφάλισε" ο Νίκος Παπανδρέου - Η κίνηση Ανδρουλάκη που εξόργισε τον γιο του ιδρυτή του κόμματος - εικόνα 2Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την παρέμβαση του Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς καταθέτει... πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπο του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.
Νίκος Παπανδρέου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή "Live News" του Mega, σε συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τους εκλεγμένους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος προέταξε ως επικεφαλής της ευρωοομάδας τον δεύτερο σε ψήφους, Γιάννη Μανιάτη και όχι τον κ. Παπανδρέου, όπως αναμενόταν.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπανδρέου εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις του, θεωρώντας πιο σωστό και θεσμικό να τεθεί ο ίδιος στη θέση του συντονιστή των ευρωβουλευτών, για να πάρει την απάντηση ότι και στη ΝΔ τους περισσότερους σταυρούς έλαβε ο Γιώργος Αυτιάς, όμως επικεφαλής της ευρωοομάδας είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και συντονίστρια η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Το επιχείρημα, δηλαδή, είναι ότι τον επικεφαλής τον ορίζει ο πρόεδρος του κόμματος..thetoc.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: