Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας καλεί σε μαζική συμμετοχή στο Παμπιερικό Συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας, τιμώντας τη μνήμη των 57 συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, καλεί όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους νέους και κάθε πολίτη της Πιερίας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο μνήμης και διεκδίκησης.
Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο χρόνος σταμάτησε στις ράγες. Τρία χρόνια μετά, η απαίτηση για πλήρη διαλεύκανση και απόδοση δικαιοσύνης παραμένει ζωντανή και επιτακτική. Δεν επιτρέπουμε τη συγκάλυψη. Διεκδικούμε ασφαλείς μεταφορές, προστασία της ανθρώπινης ζωής και δημόσια αγαθά που θα υπηρετούν τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.
Όλοι στην Πλατεία Ελευθερίας, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις 12:00μ.μ. Για να μην ξεχαστεί το έγκλημα.
Για να αποδοθούν ευθύνες σε όλα τα επίπεδα.
Για ένα μέλλον με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.
Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή.
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου