Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνου Πίτσια, και μελών του Δ.Σ. του Παραρτήματος Πιερίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), στην οποία συμμετείχαν, ο Αναστάσιος Ευαγγελόπουλος, η Άννα Καγκασίδου, ο Δημήτριος Πιτσιάβας και ο Γιάννης Πλιάκος.
Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η προετοιμασία του προσεχούς Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Πιερία από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη της ΕΜΕ Πιερίας, υπέβαλαν αίτημα συνδιοργάνωσης προς το Επιμελητήριο Πιερίας, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική σύμπραξη για την επιτυχή πραγματοποίηση του συνεδρίου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Κωνσταντίνος Πίτσιας, εξέφρασε τη σταθερή στήριξη του Επιμελητηρίου σε πρωτοβουλίες που προάγουν τη γνώση, την καινοτομία και την εξωστρέφεια της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι η φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού επιστημονικού συνεδρίου ενισχύει τον θεσμικό και συνεδριακό τουρισμό του νομού.
Από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Πιερίας της ΕΜΕ, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη θερμή υποδοχή, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το συνέδριο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την επιστημονική και τοπική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου