20 Ιανουαρίου 2017

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Χωρίς το ΔΝΤ η Γερμανία δεν στηρίζει νέο πρόγραμμα. Και που το στήριξε τι χαΐρι είδαμε.
***
Γιακουμάτος speak. Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια κολλητική. Γιακουμάτος, ιατρός, ειδικός παθολόγος.

***
Κατέβασαν ταμπέλα απ’τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά. Και δεν ανέβασαν τίποτε; Κακώς. Είχαν μια ξεχασμένη. Ο Απόλλων περιέχει δηλητήριο φοβερό. Τι θα λέγατε να το αναρτούσαν παραφράζοντας το.
***
Εκδικάστηκε η αγωγή του καραβανά κατά Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν». Και εμειδίασε και η παρδαλή αίξ.
***
Νταμπλ σκορ η Ν.Δ. σε νέο γκάλοπ. Το πήρε πάνω του ο Κυριάκος και τρέχει. Ερχόμαστε λέει. Ερχόμαστε έλεγε και ο Μελισαννίδης αλλά είδες τι έπαθε.
***
Μήνυση του Χρυσαυγίτη Λαγού κατά της Τατιάνας. Και λαγός η Τατιάνα για ν’αποφύγει το αυτόφωρο. Χάνει το όποιο δίκιο του ο Λαγός αλλά είναι κι αυτή μια Τατιάνα!
***
Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες, όσα πάρουν μπρος λόγω της «καλής» ποιότητας πετρελαίου. Άντε μέχρι ν’αρχίσουν οι φυτείες έχουμε καιρό.
***
Ήταν θέμα λίγων ωρών για την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και το Τμήμα Ασφαλειας να συλλάβουν τους δράστες του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Είναι αστέρια.
***
Τι έγινε εκεί στο ΔΟΛ ρε παιδιά; Πολύ ΔΟΛια τα βλέπω τα πράγματα. Κι εκείνη η γάτα των Ιμαλάϊων πολύ ποντικο-φέρνει τελευταία.
***
Ιστορικές εφημερίδες του ΔΟΛ. Νέα και Βήμα. Βεβαίως-βεβαίως. Όμως και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, πρωτοστάτησαν στην αποστασία κυκλοφόρησαν επί Χούντας, έγραψαν τη δική τους ιστορία που έχει διπλή ανάγνωση.
***
Έχουμε αυτούς που μας τιμάνε όπως ο Γιάννης Αντεντοκούμπο έχουμε κι αυτούς που μας στιγματίζουν. Ελληνο-αυστραλός 26 ετών στη Μελβούρνη σκότωσε τρεις πεζούς και τραυμάτισε άλλους 15 με το αυτοκίνητό του σε μια επίδειξη απαράμιλλης μαγκιάς και τσαμπουκά. Νωρίτερα λέει είχε μαχαιρώσει τον αδελφό του. Όλος ο πλανήτης ένα τρελοκομείο.
***
Και για να έρθουμε στην εδώ πραγματικότητα το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται πρωτοφανή εγκλήματα ως αποτέλεσμα ενδο-οικογενειακής βίας με θύματα κυρίως παιδιά.

Η οικονομική κρίση έχει κι αυτή ένα λόγο παραπάνω για να επιτείνει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: