25 Μαΐου 2017

Νίκη για τον Παναθηναϊκό επί της ΑΕΚ


Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των play-off και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όπως και το αντίστοιχο του ΟΑΚΑ πριν από τρεις μέρες, καμία ομάδα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της αλλά το τριφύλλι έπαιξε με περισσότερο πάθος, καρδιά, ψυχή, ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε και βρήκε το γκολ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέτο στο 62ο λεπτό και πλην μιας φάσης δεν κινδύνεψε άλλη στιγμή και δίκαια κατέκτησε το τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή παράμεινε ζωντανός στην υπόθεση των playoffs και στην κατάληψη μιας καλύτερης θέσης από την 4η η οποία θα ήταν καταστροφή για το τριφύλλι. Από την άλλη η απώλεια των τριών βαθμών για την ΑΕΚ την φέρνει σε δύσκολη θέση για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79΄ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65΄ Παν. Βλαχοδήμος), Λέτο (71΄ Μολίνς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (64΄ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Πατίτο), Μάνταλος, Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: