4 Ιουνίου 2017

Τρόμος στο Λονδίνο: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς - Πυροβολισμοί και επίθεση με μαχαίρια

Βραδιά τρόμου στο Λονδίνο, όπου σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση με νεκρούς και τραυματίες. Ένα λευκό φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου. Παράλληλα, σημειώθηκε επίθεση και στην αγορά του Borough, που βρίσκεται πολύ κοντά στη γέφυρα, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τρίτο περιστατικό στο Vauxhall.

 Σύμφωνα με το BBC, ένα φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε 20 ανθρώπους, που βρίσκονταν στη γέφυρα. Στη συνέχεια οι επιβαίνοντες  φέρεται να κατέβηκαν από το όχημα και να επιτίθενται με μαχαίρι σε περαστικούς, ενώ ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε ότι είδε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρι.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται τρεις ύποπτοι. Οι αρχές κάνουν λόγο για "πολύ σοβαρό" περιστατικό, χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο άρχισαν να τρέχουν έντρομοι προς όλες τις κατευθύνσεις και βρήκαν καταφύγιο σε κοντινές παμπ. Όλη η περιοχή έχει εκκενωθεί.

Η πρωθυπουργός της Τερέζα Μέι βρίσκεται σε επαφή με τις διωκτικές αρχές, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για το συμβάν στο Λονδίνο, σύμφωνα με μια ανάρτηση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. 

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: