26 Ιουλίου 2017

Μεταγραφές πρωταθλητισμού για την Α.Ε. Καρίτσας

Σήμερα στις 21:00 η πρώτη συνάντηση

Η νέα διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της προηγούμενης και να οδηγήσει την ομάδα στην πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Σήμερα στις 21:00 στο δημοτικό γήπεδο Καρίτσας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν και η γνωριμία του νέου προπονητή, Χρήστου Χασιώτη, με τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, αλλά και με αυτούς που αποκτήθηκαν.

Ονόματα όπως ο Γιώργος Τασίδης, ο Δημήτρης Κυρτέγος, ο Σπύρος Μακράκης, ο Νίκος Κυπαρίσσης, ο Νίκος Ραπτόπουλος και ο Γιώργος Τσιώμης, μεταξύ άλλων, δυναμώνουν κατά πολύ το ρόστερ της ΑΕΚ και… υπερκαλύπτουν τα κενά που δημιουργήθηκαν από την αποχώρηση ορισμένων βασικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Θόδωρος Μητράκας, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Γιώτης Ευθυμιάδης και ο Θανάσης Τρικαλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Α.Ε Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2017-2018, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26/07/2017 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό γήπεδο Καρίτσας.

Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και Ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη γνωριμία τους, προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις, εν όψει των επερχόμενων επίσημων υποχρεώσεών τους. 

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31.08.2017.

Όπως είναι ήδη γνωστό, νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Χρήστος Χασιώτης. Από το περσινό ρόστερ ανανεώθηκε η συνεργασία με τους:

Αετό Στέργιο, Δαλαμήτρα Τόλη, Ευαγγελόπουλο Γιώργο, Μητράκα Νίκο, Μπέη Γιώργο, Μπουτογιάννη Γιώργο, Ταρασιάδη Βασίλη και Τσιλεγκερίδη Ευρυπίδη. Ταυτόχρονα, στην αντρική ομάδα προωθούνται οι ταλαντούχοι γηγενείς ποδοσφαιριστές: Μπαλάφας Διονύσιος (γεν. 2002), Μπατζογιάννης Διονύσιος (γεν. 1998), Μπούσιας Διονύσιος (γεν. 2002) και Παπαϊωάννου Αθανάσιος (γεν. 2002).

Στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής σεζόν θα παρευρεθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι:
Ευαγγελόπουλος Νίκος (από Νέο Παμβρυακό), Καμπερίδης Χάρης (από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), Κυπαρίσσης Νικόλαος (από Πύδνα Κίτρους), Μακράκης Σπύρος (από Πύδνα Κίτρους), Ραπτόπουλος Νικόλαος (από Τρίκαλα Ημαθίας), Τασίδης Γιώργος (από Τρίκαλα Ημαθίας) και Τσιώμης Γεώργιος (από Πιερικό), ενώ έπεται συνέχεια με μεταγραφικές ενισχύσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Στην πρώτη συνάντηση, καλούμε τους φίλους της Α.Ε. Καρίτσας να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο ξεκίνημά της.

Ευχόμαστε στους αθλητές και στον προπονητή της Α.Ε Καρίτσας υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των υψηλών στόχων και των φιλοδοξιών, που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: