20 Αυγούστου 2017

Νίκη για τον Αιγινιακό, 1-0 τη Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδος

Με ένα πολύ ωραίο γκολ του Νίκου Ζούρκου στο 58ο λεπτό, ο Αιγινιακός νίκησε με 1-0 τη Βέροια στο «Γιάννης Παραλυκίδης» στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων με… έπαθλο το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.


Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεφίδη (43’), ενώ λίγο νωρίτερα είχε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Τελικά αυτό έγινε στο 58ο λεπτό, όταν ο Ζούρκος με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Σοϊλεμέζογλου.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 86’ όμως ο Σοϊλεμέζογλου νίκησε τον Δωματά σε τετ-α-τετ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγο έλειψε η Βέροια να ισοφαρίσει, όμως ο Λιόλιος έδιωξε πάνω από τη γραμμή το «ψαλιδάκι» του Βανκεβάι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης (78' Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83' Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63' Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: