3 Αυγούστου 2017

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Διαβάζω και εκπλήσσομαι. Το 70% των πολιτών ανταποκρίθηκε και πλήρωσε τη δόση φόρου εισοδήματος στις 31 Ιουλίου. Δεν το περίμενα, άρα ή υπάρχει ακόμα «λίπος» ή μπήκαμε σε τροχιά ανάπτυξης. Περιμένουμε το Σεπτέμβριο, να δούμε τι θα γίνει αφού με τον ΕΝΦΙΑ μπαίνει και το κερασάκι στην τούρτα.

**
Άκουσα και την Αχτσιόγλου, δημιουργήθηκαν πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας. Πως να της χαλάσεις χατήρι, τέτοιο μανούλι υπουργό:. Ναι σε όλα ό,τι πεις.
**
Είναι αλήθεια ότι η ανεργία υποχώρησε. Αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου γέμισαν δρόμοι και  ακτές από έξυπνα προϊόντα, κουλούρια, καρπούζια, λουκουμάδες και αναμένεται εκτίναξη του ΑΕΠ.
**
Έρχονται ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Παρακαλώ ένας-ένας, μη βιάζεστε, αφορά βεβαιωμένα χρέη του 2016, όπερ σημαίνει πληρωμένο το 2017, οπερ σημαίνει μια τρύπα στο νερό.
**
Γράψε κάτι μου λένε για το φεστιβάλ, για τα ακριβά εισιτήρια,. Διαφωνώ, ο πολιτισμός ήταν πάντα ακριβός. Και μη το βλέπεις το αντίτιμο σαν 15 ευρώ, δες το σαν 1,5 ποτήρι ουίσκι  ή τρία πακέτα τσιγάρα. Είναι ανάγκη να το βλέπεις σαν 50 πακέτα μακαρόνια;
**
Μπορεί όλοι μας να τάχουμε βάψει μαύρα, ο δήμαρχός μας όμως ο Σάββας τά βαψε άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, μπλέ. Για παγκάκια μιλάμε, να δώσουμε έναν τόνο χαράς αφού το μάτι μας και η ψυχή μας φλόμωσε στις αποχρώσεις του γκρι.
**
Σημειολογικά αυτή η πολυχρωμία μπορεί να σημαίνει και πολυφωνία και να αφήνει ένα μήνυμα, γιατί όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπάνες και σαν πολλές μπλε ακούω τελευταία, από περίεργες και σοβαρές.
**
Η στήλη θα σας ενημερώνει .και τον Αύγουστο γιατί δεν πάει ούτε Βαρικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: