3 Αυγούστου 2017

ΣΦΚ Πιερικός – Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης: Συμμαχία αγάπης και προσφοράς

Από αριστερά: Δεληγιαννίδου Σύλβια, Μπόβολη Ελεάνα, Κοκαβίδης Γιώργος,
Καραπούλιος Δημήτρης, Μπίλα Μαρία, Τσακιρίδης Βασίλης
Φέτος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευαισθητοποιημένος στηρίζει τη δράση και το έργο της δομής του συλλόγου και παρουσιάζει αποτυπωμένο στην πίσω όψη της κάρτας διαρκείας το φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας «Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».
Μια φιλανθρωπική δράση ομάδας ατόμων που δίνουν μια ανάσα στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης. Έχοντας στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας χαρακτήρων, της συνεργασίας και της ισότητας.

Για πρώτη φορά, μια ποδοσφαιρική ομάδα και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός οργάνωσαν μια ενέργεια με αφετηρία την μεταξύ τους πρωτοβουλία και υποστήριξη.
Είναι ένας τρόπος να ανταποδώσουμε στους φιλάθλους και την κοινωνία γενικότερα τα οφέλη. Αλλά οι ίδιοι μπαίνετε στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής προσφοράς συμβάλλοντας με συγκεκριμένο τρόπο προσφοράς που έχετε σκεφτεί και υλοποιείτε.

Ο «Σύλλογος Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» δημιουργήθηκε το 1979 στην πόλη μας ως αποτέλεσμα της φιλανθρωπικής διάθεσης μιας ομάδας ατόμων που δεν φοβήθηκαν τη διαφορετικότητα με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Ιωάννη Γιαννιτσάρα. Στο πέρασμα του χρόνου η ομάδα αυτή των ανθρώπων γιγαντώθηκε και ανέπτυξε πολλές δραστηριότητες στο προνοιακό χώρο των ΑμεΑ με Νοητική Υστέρηση.
Οι δυο πρόεδροι Δημήτρης Καραπούλιος και Γιώργος Κοκαβίδης \
παρουσιάζουν τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017/18

Ανταποκρινόμενη η δομή με 22 εργαζόμενους για 90 παιδιά προσφέρει εκπαίδευση, ψυχαγωγία, υποστήριξη, θεραπευτική παρέμβαση εντός των χώρων και από τη νέα χρονιά θα προσφέρει και στέγη σε κάποια άτομα. Το Δ.Σ. αποτελείται από επτά μέλη όλοι σε εθελοντική βάση. Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: