19 Αυγούστου 2017

«Τεσσάρα» στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

Με «τεσσάρα» ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League ο Ολυμπιακός. Σε ένα άδειο -λόγω τιμωρίας- γήπεδο Καραϊσκάκη, νίκησε 4-1 τη Λάρισα, με δύο γκολ του Φορτούνη (33' πεν., 76΄) και από ένα των Ανσαριφάρντ (68') και Φιγκέιρας (74'), ο οποίος στο 71' με αυτογκόλ είχε μειώσει για τους φιλοξενούμενους.


Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 33'. Ο Σεμπά ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και γύρισε την μπάλα, ο Φάρκας έκοψε την πορεία της καθαρά με το χέρι και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης.

Σε... ρυθμούς ρελαντί κινήθηκε για αρκετή ώρα και το β' ημίχρονο μέχρι το 68', όταν ο Πάρντο μπήκε από δεξιά, γύρισε στον Ανσαριφάρντ κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπόζοβιτς εξουδετέρωσε το πλασέ του Φορτούνη και αμέσως μετά (71') στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της Λάρισας, ο Λεοζίνιο έκανε το γύρισμα και ο Φιγκέριας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα στο 73' παρ' ολίγο να γίνει και το 2-2, αλλά ο Καπίνο σταμάτησε την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ζίζιτς.

Ο Φιγκέιρας φρόντισε να «εξιλεωθεί» και ταυτόχρονα να διώξει και το άγχος από τους συμπαίκτες του, όταν στο 74' σούταρε συρτά και έκανε το 3-1, ενώ στο 76' και με πάσα-τακουνάκι του Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, ο Φορτούνης πλάσαρε κι έκανε το 4-1. Ουσιαστικά εκεί τέλειωσε το ματς της πρεμιέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (77' Νικολάου), Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Σεμπά (71' Σιώπης), Φορτούνης (81' Μάρτινς), Ανσαριφάρντ.

ΛΑΡΙΣΑ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Φάρκας, Ζίζιτς, Φατιόν, Ανδρεόπουλος (68' Αναστασόπουλος), Κουτσιανικούλης (79' Ναζλίδης), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Περόνε (79' Κρίζμαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: