19 Αυγούστου 2017

Πρεμιέρα της Super League με νίκη του ΠΑΣ στην Τρίπολη – "Λευκή" ισοπαλία στην Ξάνθη

Στα δύο ματς με τα οποία άνοιξε η αυλαία της Super League 2017-18, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 2-1, ενώ στην Ξάνθη, η Λαμία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Στο «Θ, Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με γκολ των Ναδάλες (6’) και Μαυροπάνου (19’). Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μείωσε σε 1-2 με τον Καλτσά στο 49’. Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89΄. Δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82΄ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα).


Ξάνθη – Λαμία 0-0

H Λαμία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στην Super League και αυτό είναι το μοναδικό που θα θυμόμαστε από το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ελάχιστες καλές φάσεις στους θεατές σε ένα κακό ποιοτικά ματς.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου. Από την άλλη η Λαμία θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε 1-2 περιπτώσεις στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά για να φύγει από την Ξάνθη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης (63' Τριάδης), Καμαρά (78' Μεχία), Λουσέρο, Μπρίτο, Γέντρισεκ.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84 Κουτρουμάνος), Πίτι (56' Μπουλούλης), Βουό (69' Τσούκαλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια: