30 Αυγούστου 2017

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Βροχή υποψηφίων στη Ν.Δ. Θα έλεγα τσουνάμι υποψηφίων. Βιογραφικά με το κιλό, άλλα σπουδαία αλλά λίγο σπουδαία, άλλα για το θεαθήναι κι άλλα για απλή καταγραφή. Πάντως στο χώρο της Ν.Δ. υπάρχει μια πλειάδα στελεχών με ικανότητες και φυσικά απαραίτητο ήθος για να εκπροσωπήσουν την παράταξη. Από αυτούς θα ξεχώριζα τον Μπάμπη Μπρουσκέλη, τον Θανάση Λιακόπουλο και φυσικά τον Νίκο Βουλγαράκη. Η αξιολόγηση γίνεται από εμάς με απόλυτα δημοσιογραφικά κριτήρια. Τι κι αν λέμε εμείς. Άλλος ο λόγος του κοινού άλλος του Λευτέρακη. Και σώσον κύριε το λαό σου.
***

Καλώς να’ρθει το λούνα παρκ στην εμποροπανήγυρη Κατερίνης. Μας έλλειψε και ειδικά τα συγκρουόμενα, τώρα μάλιστα που παραδώσαμε τις πινακίδες στα ΙΧ ευκαιρία να ξεδώσουμε.

***
Εσείς ο,τι και να λέτε εμένα μ’αρέσει η διαμόρφωση του χώρου στην πλατεία Δημοκρατίας κι ας πάψουμε πια να τη λέμε πλατεία Ευκαρπίδη. Κι ας έχετε αντίθετη άποψη, να δείτε μέχρι τις εκλογές που θα φουντώσουν τα δέντρα και θα πρασινίσει ο τόπος θα αλλάξετε γνώμη.
***
Ψάχνουν για υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης εκεί στην ομάδα «ο τόπος μου». Παιδιά θα βρούμε δήμαρχο αλλά χωρίς μεσάζοντες. Για την ώρα έχουμε.
***
Μπορεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να ψάχνουν για αρχηγό αλλά μην νομίζετε ότι και σε επίπεδο περιφέρειας μένουν αδρανείς. Ψάχνονται και για το ψηφοδέλτιο στην Πιερία που φαίνεται ότι δεν θα γίνει δύσκολα, αφού θα είναι πολυτασικό. Ο πρώτος που δηλώνει παρών είναι ο Νίκος Τσακιρίδης και στα εύκολα και στα δύσκολα.
***
Άνθρωπός τις, όνομα δεν λέω, μυρίστηκε ψητό και εμφανίστηκε. Α ρε κατακαημένη Σοσιαλδημοκρατία...
***
Με άριστα το δέκα.
Φεστιβάλ Ολύμπου.

Σ’ολους τους συντελεστές από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο εθελοντή και φυσικά τον δημοσιογράφο Περικλή Χατζηγιάννη για την εξαιρετική κάλυψη σ’ολη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Άψογη οργάνωση από τον Πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο, παλιά του τέχνη και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: