5 Σεπτεμβρίου 2017

Μπαράζ συλλήψεων για το θάνατο του 3χρονου αγοριού - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όταν ένα μικρό παιδί ηλικίας μόλις 3 ετών, έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στο χώρο λυμάτων.
Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στενός και βάθους 4 μέτρων. 
Ο μικρός απεγκλωβίστηκε από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά.
Συγκλονισμένος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για τραγωδία που «δεν την χωράει το μυαλό»ενώ μίλησε και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή σημειώθηκε.
«Το φρεάτιο ήταν ανοιχτό γιατί γίνονταν εργασίες και κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο παιδί κατευθύνθηκε προς την πόρτα της εξόδου και έτρεξαν κάποια άτομα να το προστατεύσουν για να μην βγει στον δρόμο γιατί περνούσε μία νταλίκα. Εκείνη η στιγμή ήταν που το αγοράκι διέφυγε της προσοχής και έπεσε στο φρεάτιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε αυτό το κακό».

Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Μαύρη η σημερινή μέρα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» με το θάνατο του 3χρονου παιδιού που ζούσε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην αρχαία Κόρινθο.
«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: