20 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League, οι «πράσινοι» κατέβαλλαν και την αντίσταση της ΑΕΛ, με 2-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.


Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε το προβάδισμα στο 18΄ με το γκολ του Τσάβες μετά από ατομική προσπάθεια και το δυνατό σουτ του Αργεντινού στη γωνία του Μπόζοβιτς.

Η ΑΕΛ στάθηκε άτυχη στο δεύτερο μέρος με τα δύο δοκάρια που είχε, αρχικά στο 68΄ με το απευθείας φάουλ του Γουάλας (οριζόντιο) και λίγα λεπτά μετά (80΄) με τη σέντρα σουτ του Περόνε που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή δοκό του Διούδη.

Στο 89΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μολίνς σταμάτησε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς. Ο Μολίνς, πάντως, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Ινσούα, Μολέδο, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ρέις (72΄ Χίλιεμαρκ), Σιλά, Μουνιέ (62΄ Βιγιαφάνιες), Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο (78΄ Μολίνς), Τσάβες.

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κρίζμαν (72΄ Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60΄ Ναβάρο), Λεοζίνιο (62΄ Κρητικός).


ΑΕΚ – Λαμία 2-0

Τρεις ημέρες μετά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία και για το Κύπελλο Ελλάδος, αυτή τη φορά με 2-0 στη Ριζούπολη. Όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (49’). Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάνταλος μετά από απόκρουση του Πίτκα στο σουτ του Λιβάγια.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69΄Αραούχο), Τσίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61΄ Μάνταλος), Λιβάγια.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (57΄ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63΄ Ντ'Ακόλ).


Τα σημερινά αποτελέσματα:
Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης 1-0
Ατρόμητος – Κέρκυρα         1-0
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός         2-1
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ         2-0
ΑΕΚ – Λαμία                 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: