3 Σεπτεμβρίου 2017

Εύκολη πρόκριση για τον Πιερικό

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Πιερικός νίκησε εύκολα με 7-0 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου στο Α’ ΔΑΚ και πήρε την πρόκριση για την β’ φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.



Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Κατσιαμήτας και τρία λεπτά αργότερα ο Γκουντρουμπής έκανε το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Τερζής λίγο πριν τη λήξη.

Το 4-0 έγινε στο 68’ με αυτογκόλ του Ε. Μπαλαούρα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πιερικός πέτυχε τρία ακόμη γκολ, με τον Κραγιόπουλος στο 84’, τον Κωστίκο στο 86’ και τον Παραφέστα ένα λεπτό αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Διαιτητής: Αν. Ασλανίδης
Βοηθοί: Γιαμούζης, Ντασιόπουλος
Οι συνθέσεις:
Γ.Ο. ΛΟΦΟΥ: Α. Μπαλαούρας, Δημάκης (70’ Κουμαντζιάς), Π. Αρβανίτης (75’ Α. Ίτσιος), Κ. Ίτσιος, Γ. Μπαλαούρας, Δ.Χ. Ίτσιος (31’ Ε. Μπαλαούρας), Ευαγγελόπουλος, Δ.Ε. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας, Σάββας (15’ λ.τ. Ναλπαντίδης), Τσιμπούκας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπτολίκας, Καραγκούνης (47’ Κωστίκος), Τουλκερίδης, Κανταρτζής, Τερζής, Κραγιόπουλος, Λαζαρίδης, Κοκονόζι, Γκουντρουμπής (57’ Παπαδόπουλος), Κατσιαμήτας (80’ Λμαπίρης), Σαμανίδης (71’ Παραφέστας).

φωτογραφίες: katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: