23 Οκτωβρίου 2017

Πρόσκληση στο Μνημόσυνο κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου


 Σας προσκαλούμε όπως κάθε χρόνο, πριν την έναρξη των ομιλιών της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης Κατερίνης στο κόλλυβο προς Τιμήν του προστάτου Αγίου μας Κοσμά του Αιτωλού και στην επιμνημόσυνη δέηση των κοιμηθέντων μελών του Δ.Σ της Σχολής Γονέων Κατερίνης στον Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως Κατερίνης την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Την επομένη ημέρα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 σε συνδιοργάνωση με την Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος στα πλαίσια της 29ης Πανορθοδόξου Συνδιασκέψεως Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα Αιρέσεων & Παραθρησκείας θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του τριήμερου Συνεδρίου και η πρώτη μας εκδήλωση με ομιλητή Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος & Υμηττού κ.κ. Δανιήλ και θέμα « Ο Κύριος ώφθη και είπεν».

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής θα παρουσιάσει τους Αληθινούς Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης οι οποίοι μιλούσαν εξ' ονόματος του  Θεού και κατ' εντολή Του και μετέφεραν μηνύματά Του προς τους Ισραηλίτες και το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: