16 Οκτωβρίου 2017

Νίκη με 9 παίκτες για τον Παναθηναϊκό

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 χάρη σε γκολ του Χίλιεμαρκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ έπαιζε με 9 παίκτες από το 84ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Βιγιαφάνες, θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά στο 77’ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα λόγω της αποβολής του Σιλά για φάουλ πάνω στον Ναζλίδη.

Από την εκτέλεση του φάουλ μάλιστα, η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Περόνε. Στο 84’ ο Άλτμαν άφησε το «τριφύλλι» με εννιά παίκτες, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΛ να κυνηγήσει τη νίκη. Αυτή θα μπορούσε να έρθει στο 90' όταν ο Περόνε από κανονική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης Καραβασίλης λανθασμένα υπέδειξε ως οφσάιντ τον επιθετικό της ΑΕΛ.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 93' της αναμέτρησης ο Χίλιεμαρκ με μια σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στον Παναθηναϊκό μια, απρόσμενη με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Λουντ (90' Ρέις), Βιγιαφάνιες (82' Άλτμαν), Χίλιεμαρκ, Μολίνς (86' Μουνιέ). 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Μασούρας, Φατιόν, Ντέλετιτς (88' Λαγός), Αγκάνοβιτς (69' Περόνε), Λεοζίνιο, Ναζλίδης (92' Γιαννιτσάνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια: