21 Οκτωβρίου 2017

"Τεσσάρα" ο Αχιλλέας στην ΠΑΕ Ποντίων

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας νίκησε εύκολα με 4-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης μέσα στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ στο 25’ όταν μετά από ωραία συνεργασία Βαρμάζη – Δερμίση και πάσα του τελευταίου στον Ανδρονικίδη, αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καλαϊτζίδη κάνοντας το 0-1. Στο 42’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ο Κολαξίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.
Ο Αχιλλέας «καθάρισε» γρήγορα τη νίκη του, καθώς στο 53’ μετά από ωραία συνεργασία Αποστολίδη και Καλαμπάκα, ο Ανδρονικίδης από κοντά έκανε το 0-3. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αποστολίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Καλαϊτζίδης έδιωξε με γροθιές και ο Οικονόμου με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Γκαραγκάνης
Βοηθοί: Μηνούδης, Θεοδώρου

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012: Καλαϊτζίδης, Γκαράτζιας, Στίκος, Μήτρας (72’ Γεωργιάδης), Παππάς, Μοσχολούρης, Μποστάντζι, Δεληγιάννης (72’ Καραμπουλάκης), Κότσι (57’ Ιωσηφίδης), Κατσάρας (62’ Ευμορφίδης), Χατζηθεοδωρίδης.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σαρρής, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Χρυσόπουλος (71’ Ιωαννίδης), Αποστολίδης (75’ Φορτομάρης), Ανδρονικίδης (67’ Παρασκευαΐδης), Καλαμπάκας, Βαρμάζης (57’ Κώστας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: