30 Νοεμβρίου 2017

Παρατείνονται ως τις 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τους πληγέντες από την κακοκαιρία


Παρατείνεται έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, η κατάθεση αιτήσεων στον Δήμο Κατερίνης, όλων όσοι υπέστησαν ζημίες σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή), από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν το Δήμο Κατερίνης κατά το χρονικό διάστημα 15/11/  έως 18/11/2017.


Οι αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά:
- στο κτίριο που καλύπτει ανάγκες διαβίωσης. Δεν συμπεριλαμβάνονται ανεξάρτητα κτίσματα όπως βοηθητικοί χώροι, αποθήκες κ.λ.π.)
- στο σύνολο της οικοσκευής (εξοπλισμός κουζίνας, χώρων υγιεινής, επίπλωση, ιματισμός, κ.λ.π.)

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
- Αίτηση (συμπληρώνεται στο Δήμο Κατερίνης)
- Στοιχεία απόδειξης ότι η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια κατοικία του αιτούντος ιδιόκτητη η ενοικιαζόμενη (συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή ένορκη βεβαίωση ή αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΚΟ, κ.α.)
- Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 θεωρημένη από την οικεία Εφορία, όπου θα δηλώνει ότι δεν υπόκειται σε υποχρέωση φορολογικής δήλωσης.
- Αντίγραφο Εντύπου Ε9

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συνιδιοκτησίας ή συγκατοίκησης, η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών κατόπιν εξουσιοδότησης, που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ.Κατερίνης, 2ος όροφος, γραφείο 11. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 23513 50492 / 23513 50489.

Δεν υπάρχουν σχόλια: