11 Νοεμβρίου 2017

Λευκή ισοπαλία στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος»

ρεπορτάζ: Κώστας Παπαγεωργίου

Σε ένα ματς με κακή ποιότητα, υψηλό βαθμό έντασης και νέυρων και λιγοστές φάσεις, ΠΑΕ Ποντίων και Άρης Κοκκινοπλιτών ''κόλλησαν'' στην λευκή ισοπαλία στο ''Θεόδωρος Παπαδόπουλος'' και μοιράστηκαν δίκαια από έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά νευρικό με τον κακό αγωνιστικό χώρο να δυσκολέυει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων στη δημιουργία του παιχνιδιού. Η πρώτη αξιόλογηση στιγμή καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους στο 10', καθώς μετά από αμυντική ολιγωρία των παικτών της ΠΑΕ Ποντίων, ο Μιχαλήτσιος μπήκε στη φάση και έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο ημίωρο, ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τις ευκαιρίες για την ομάδα του, όταν έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 43' η γηπεδούχος ομάδα απείλησε για πρώτη φορά με τον Μοσχολούρη να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυνόμενων και να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 45' η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη κέρδισε έμμεσο φάουλ (για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι του Άρη) όμως έπειτα από κακή συνεννόηση των γηπεδούχων παικτών , η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ακόμη πιο νευρικό και νωθρό χωρίς να σημειώνεται κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και η ''μοιρασιά'' μετά το τελευταίο σφύριγμα να κρίνεται δίκαια βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 80' αποβλήθηκε ο Α. Παπαδόπουλος για τον Άρη Κοκκινοπλιτών ο οποίος καθόταν στον πάγκο για εξύβριση προς τον Α' βοηθό.

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Παραδεισόπουλος, Πλόσκας

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ:  Ίτσιος, Κυλώνης, Φακίτσας, Λάλλας, Σκέντος, Τσιμήτρης (85' Σταματέλος), Κλιάνης (90' Καστανάρας), Κατσαντώνης, Μιχαλήτσιος, Ταβουκτσής (73' Παπαστεργίου), Ηλιάδης (83' Κατσαμάγκας).

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος, Σαχμπάζωφ, Γεωργιάδης, Γκαράτζιας, Μοσχολούρης, Μποστάνζι, Δεληγιάννης (58' Ιωσηφίδης), Κότσι (90' Τουλίκας), Κατσάρας (76' Ευμορφίδης), Χατζηθεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: