11 Νοεμβρίου 2017

Αναγνωρίστηκε το πτώμα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα, που είχε βρεθεί αλυσοδεμένος στις 6 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βαβούρη από τη Θεσσαλονίκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου και είχε σημανθεί silver alert.

Όταν εντοπίστηκε η σορός, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Το πτώμα του άντρα είχε βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας, σε βάθος περίπου 50-60 εκατοστών, φορώντας μπλε πουκάμισο, τζιν παντελόνι και με ύψος 1,75 εκατοστών. Έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από την αλυσίδα, στο ύψος της μέσης του, κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο Τμήμα Αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι γειτονικές λιμενικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ ο θάνατος φαίνεται να επήλθε πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: