17 Ιανουαρίου 2018

Εύκολο πέρασμα (0-3) από τη Χαλάστρα για τον Πιερικό


Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός πέρασε νικηφόρα από τη Χαλάστρα με 3-0 επί του Καμπανιακού για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με τη νίκη τους αυτή οι μελανόλευκοι «έπιασαν» στην 6η θέση τη Νάουσα και βρίσκονται στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Καλύτεροι οι Κατερινιώτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, απειλώντας από το πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Γκουντρουμπή και Κραγιόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 48’ όταν ο Κυπαρίσσης κέρδισε πέναλτι και ο Γκουντρουμπής έκανε το 0-1.

Στο 61’ ο Κραγιόπουλος έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Τρία λεπτά μετά, οι μελανόλευκοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κανταρτζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Καμπανιακό, με εξαίρεση τη φάση του 70ου λεπτού, όταν ο Παπατολίκας απέκρουσε την προβολή του Μπάλιου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87ο λεπτό. Ο Πιερικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Σμανίδης, ο Μπόικος απέκρουσε, όμως και πάλι ο Σαμανίδης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ζήφκας): Γιάρμας, Χατζηαποστόλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Παγωνίδης, Μπάλιος, Παπάζης, Καμπεράι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Γκαϊταρτζής, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος (75΄ Τουλίκας), Κυπαρίσσης (50’ Καραγκούνης), Κωστίκος, Γκουντρουμπής (82’ Δαδάκος), Κτιστόπουλος (86’ Λαζαρίδης), Σαμανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: