17 Ιανουαρίου 2018

Νέα χαμένη ευκαιρία για την Α.Ε. Καρίτσας


Την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο σε θέση παραμονής έχασε η Α.Ε. Καρίτσας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τον Εδεσσαϊκό, στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΚ παρέμεινε στο -9 από την 8η θέση και ο στόχος της παραμονής δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, με δέκα αγώνες να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.


Οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν άτυχοι στο 7ο λεπτό όταν η μπάλα, μετά την εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου, αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπενίσκος δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Εδεσσαϊκός άνοιξε το σκορ στην πρώτη απειλητική φάση του στα καρέ της ΑΕΚ, με τον Μωυσίδη να κάνει με κεφαλιά το 0-1.

Τρία λεπτά μετά, το μακρινό σουτ του Ταουσιάνη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη, ενώ στο 36’ η κεφαλιά του Μπενίσκου πέρασε μόλις άουτ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και στο 57’ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κυρτέγος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπουτογιάννη που με κεφαλιά νίκησε τον Βόλτση κάνοντας το 1-1.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα προσπάθησαν για την ανατροπή, είχαν δυο-τρεις καλές στιγμές στην περιοχή του Εδεσσαϊκού, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κούμπου στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (94’ Κωστόπουλος), Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (46’ Μαυρίδης), Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μπενίσκος.


ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Κούμπος, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ντόγος, Αβραμίδης, Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Γονιδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: