7 Ιανουαρίου 2018

"Πρεμιέρα" στο 2018 με ήττα για τον Αιγινιακό

Με το γκολ του Ράνου στο 66ο λεπτό, η Σπάρτη επικράτησε με 1-0 επί του Αιγινιακού σε αγώνα για την 10η αγωνιστική της Football League, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γράφα. Από την άλλη, ο Αιγινιακός ηττήθηκε ύστερα από τρία παιχνίδια και έμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δίχως τη μεγάλη φάση ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Σπάρτη, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Στο 19’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν την κόκκινη από τον Τσαγκαράκη στον Πολύζο, καθώς ο Ράντι έφευγε μόνος του προς τον Τόλιο, με τον αμυντικό του Αιγινιακού να τον ανατρέπει έξω από την περιοχή.

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Χανίων έδειξε την κίτρινη στον άσο της ομάδας από τη βόρεια Πιερία, με την εξέλιξη της φάσης να φέρνει νέες διαμαρτυρίες από τη μεριά των Λακώνων, οι οποίοι θεώρησαν πως υπήρχε χέρι στην εκτέλεση του στημένου και κατά συνέπεια πέναλτι. Τέσσερα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι, λίγο έλειψε να προηγηθούν, αλλά το σουτ του Γκατσολάρι σταμάτησε στον Βοσνακίδη, που αποσόβησε το γκολ, με το κεφάλι.

Στο δεύτερο μέρος, στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση, οι Λάκωνες προηγήθηκαν. Στο 66’, ο Ράνος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ράντι και με προβολή έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Γιακουμής σταμάτησε τον Γκατσολάρι στο 75’. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, με την Σπάρτη να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ζήρδας (Αθηνών)

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παναγιώτου (64’ Τσιμότζι), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας (73' Γραικός), Ράνος, Γουόρντεν (44’ Μπέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Αντωνιάδης (80’ Φουρτζίου), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: