8 Ιανουαρίου 2018

Τιμητικό δίπλωμα επέδωσε ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνδιοργάνωση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Πλάτων Τασχουνίδης και το μέλος, κ. Περικλής Χατζηγιάννης, συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της επέδωσαν τιμητικό δίπλωμα σε αναγνώριση της σημαντικής και καθοριστικής της συμβολής στη συνδιοργάνωση του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά, ανανεώνοντας παράλληλα τη συνεργασία και για την επόμενη διοργάνωση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη βράβευσή της με τον τίτλο «κορυφαίο συνδιοργανωτή» του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017, συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την ποιοτική πολιτιστική τους προσφορά και δεσμεύτηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι πάντα συνοδοιπόρος και αρωγός στο εξαιρετικό έργο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου που έχει κατεύθυνση-όπως τόνισε-την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας της Πιερίας, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής αλλά και της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου αντάλλαξε ευχές με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη νέα χρονιά και της προσέφερε το ημερολόγιο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. για το 2018 που αποτελεί ένα φωτογραφικό λεύκωμα με θέμα: « Οι άνθρωποι του ΟΡ.ΦΕ.Ο. σε όμορφες στιγμές !!! 2015-2017» με φωτογραφικά στιγμιότυπα από διάφορες εκδηλώσεις του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.


«Το Φεστιβάλ Ολύμπου, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς αυτής της χώρας, αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός κάθε καλοκαιριού με διεθνή εμβέλεια και ανταπόκριση, που καθιστά την Πιερία ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης του πολιτισμού, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει  την τέχνη σε όλες της, τις μορφές, ενώ συντελεί αναμφισβήτητα στην τουριστική ανάπτυξη και κατ΄επέκταση οικονομική ανάταση της περιοχής», δήλωσε σχετικά η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: