13 Φεβρουαρίου 2018

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή  4 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμεών Οφείδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχόμενος ένα παραγωγικό  και γεμάτο υγεία 2018. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ταμίας του Συλλόγου Γ. Τανατζής, ο οποίος προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό (έσοδα-έξοδα) του προηγούμενου έτους (2017), ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη.
Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκανε τον Διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, επικεντρώνοντας στα καίρια προβλήματα και φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν χρόνια τις πολύτεκνες οικογένειες και τις προσπάθειες επίλυσης τους που έκανε το Δ.Σ.
Η Γ.Σ. συνεχίστηκε με την ενημέρωση των πολυτέκνων για την Γ.Σ. της ΑΣΠΕ, την δυναμική παρουσία του Συλλόγου σ αυτήν με την  παρουσία του Γ.Γ. Αντωνίου Κων νου και της Ειδικής Γραμματέως Γκίτσης Νίκης.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στα μέλη του Συλλόγου που τοποθετήθηκαν και κατέθεσαν προτάσεις προς το Δ.Σ.
Κοινό χαρακτηριστικό των τοποθετήσεων των ομιλητών ήταν οι περικοπές στα επιδόματα και δικαιώματα των πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας καθώς και η επιτακτική ανάγκη της δυναμικής παρέμβασης του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Πολυτέκνων ,της  ΑΣΠΕ, για την διεκδίκηση και διευθέτηση από την πολιτεία  των δικαίων αιτημάτων των πολυτεκνικών οικογενειών.
Στο τέλος, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου με ευχές όλων ώστε το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τους πολύτεκνους και τις οικογένειες τους.
Μοναδικό μελανό σημείο της εκδήλωσης η μικρή συμμετοχή γεγονός που προβλημάτισε το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: