14 Μαρτίου 2018

Στην παράταση ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ημίχρονο του τελικού μεταξύ Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και Α.Ε. Καρίτσας μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους και των δύο ομάδων στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στην επανάληψη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Μιχαηλίδης με τις επεμβάσεις του κράτησε «όρθιο» τον Εθνικό.
Στο 54’ μεγάλη φάση για την ΑΕΚ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Κωτσιόπουλο που έκανε την προβολή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 62’ ο Κυρτέγος εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, έσκασε στο έδαφος όμως ο Μιχαηλίδης με εξαιρετική εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα, κρατώντας το μηδέν.
Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ στο 75’. Ο Μαυρίδης γύρισε στον Μπενίσκο, αυτός έκανε το κοντρόλ και σούταρε με το δεξί, όμως ο Μιχαηλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια και στην επαναφορά το σου του Νταντίνη πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, φοβερό σουτ του Τσιώμη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 85’ ευκαιρία μετά από ώρα για τον Εθνικό, από εκτέλεση φάουλ του Σταλίκα, ο Μπέης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Γιαμούζης, Πλόσκας
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Σάκης Λιάγκας): Μιχαηλίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Π. Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Θ. Μητράκας, Σκούρτι, Δ. Κωστόπουλος, Παρδάλης, Μπέης.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (26’ λ.τ. Νταντίνης), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Χ. Κωστόπουλος (59’ Μαυρίδης), Μπενίσκος, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: