14 Μαρτίου 2018

Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας μεταξύ Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και Α.Ε. Καρίτσας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο ημίωρο. Στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου και κακή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Τροΐρης έπιασε ένα γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Μιχαηλίδης έδιωξε με γροθιές.
Στο 20’ κόρνερ του Σταλίκα από δεξιά, μόνος του ο Σκούρτι στο δεύτερο δοκάρι έκανε κεφαλιά-ψαράκι, όμως ο Γκεβρέκης έδιωξε με τα πόδια.
Στο 27’ φάουλ του Σταλίκα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και αιφνιδίασε τον Γκεβρέκη που δεν έδιωξε καλά, με τον Τασίδη να απομακρύνει τελευταία στιγμή. Στην αντεπίθεση ο Κυρτέγος μπήκε στην περιοχή, «τσίμπησε» τη μπάλα προ του εξερχόμενου Μιχαηλίδη, με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.
Στο 29’ σουτ του Κυρτέγου με το δεξί, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε με τα πόδια.
Ο ρυθμός έπεσε μετά το ημίωρο και έτσι το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.
Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Γιαμούζης, Πλόσκας
Οι συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Σάκης Λιάγκας): Μιχαηλίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Π. Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Θ. Μητράκας, Σκούρτι, Δ. Κωστόπουλος, Παρδάλης, Μπέης.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (26’ λ.τ. Νταντίνης), Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροΐρης, Τσιώμης, Χ. Κωστόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: