22 Απριλίου 2018

Νεκρός εντοπίστηκε στον Μαραθώνα ο αγνοούμενος Γιώργος Στεργιόπουλος

Νεκρός δυστυχώς εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος που είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί σταθμευμένο κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα και από εκείνη την ώρα έως σήμερα γίνονταν εκτεταμένες έρευνες από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικούς, εθελοντές διασώστες και ομάδα με drone, που τον εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής σε γκρεμό βάθους 12 μέτρων, στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα.
Η επιβεβαίωση της ανεύρεσης του32χρονου δόθηκε από την Πυροσβεστική περίπου στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού και πλέον έρευνα γίνεται από κλιμάκιο της Ασφάλειας που βρίσκεται στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας και αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή οτιδήποτε άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τυχόν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Για την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου είχε εκδοθεί και συναγερμός από το SilverAlert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.
Συγγενής του αγνοούμενου, εντόπισε πρώτος την σορό του και κάλεσε τους διασώστες και τους πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: