19 Ιουνίου 2018

Ο Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια στην Πιερία, προσκεκλημένος του βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου

Επίσκεψη και συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποίησε προσκεκλημένος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου ο Ινδός παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών Ραβίντερ Ντάρια.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.
Για τα γυρίσματα ταινίας που αυτό το διάστημα γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία είχε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.Γεώργιο, το δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και το Δ.Σ. του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, αφού όπως είναι γνωστό ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου η Ινδία να είναι τιμώμενη χώρα στο Φεστιβάλ Ολύμπου σε μια από τις επόμενες διοργανώσεις.
Ο Ραβιντερ Ντάρια εξέφρασε την ιδιαίτερη αγάπη των Ινδών για την Ελλάδα, την ιστορία της, τα σπουδαία μνημεία, ενώ δήλωσε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο αρχαίο Δίον με θέμα τη ζωή του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τον Αύγουστο ο Ράβιντερ Ντάρια θα επιστρέψει στην Πιερία και θα πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα σε Όλυμπο, Αρχαίο Δίον, Φεστιβάλ Ολύμπου, Βήματα Αποστόλου Παύλου, κ.α.
Ο Ινδός επενδυτής, o οποίος λατρεύει τη χώρα μας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο στην Ευρώπη για τα γυρίσματα των ταινιών του.

«Είμαι δυο μήνες τώρα στη χώρα σας και αναζητώ χώρο σε Πιερία, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία στούντιο για τις παραγωγές μας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τα τοπία είναι συγκλονιστικά και πολύ κοντά σε αυτό που εμείς αναζητούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: