19 Ιουλίου 2018

Υπόθεση Μελενικλή: Νεκρός ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων αδελφών

Νεκρό βρέθηκε το ένα από τα δυο αδέλφια που έθαψαν στην αυλή του σπιτιού τους στην Αλιστράτη Σερρών τον Βασίλη Μελενικλή μετά από χρήση ναρκωτικών. 
Τον 38χρονο Ιάκωβο Παπαϊωαννίδη βρήκε νεκρό χθες το απόγευμα η μητέρα του μέσα σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, δίπλα από το σπίτι τους και με καρφωμένη μία σύριγγα με ηρωίνη στο χέρι.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών που κλήθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και πως ο θάνατος του κρίνεται αιφνίδιος από υπερβολική χρήση ηρωίνης, ωστόσο θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή.
Μαζί του στον ίδιο χώρο, βρέθηκε από την μητέρα τους αναίσθητος και ο άλλος της γιος, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μελενικλής εξαφανίστηκε στις 3 Απριλίου από το σπίτι της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας, έχοντας πάρει από εκείνη 2.000 ευρώ για μία εγχείρηση που χρειαζόταν στο χέρι του και έχοντας προγραμματισμένο ραντεβού σε κλινική της Θεσσαλονίκης.
Αντί για την Θεσσαλονίκη όμως, πήρε ένα ταξί και πήγε στην Αλιστράτη Σερρών όπου μετέβηκε στο σπίτι των δραστών, που τους γνώριζε. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι έκαναν από κοινού χρήση ουσιών, πέθανε, του πήραν τα λεφτά και τον έθαψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: