25 Αυγούστου 2018

Super League: Πρεμιέρα με νίκες για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρωταγωνίστησαν στα δύο εναρκτήρια παιχνίδια της Super League 2018-19. Με πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Δικέφαλος νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ με δύο γκολ του δανεικού από τον ΠΑΟΚ, Ευθύμη Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με 1-0, στην πρεμιέρα της Super League και τώρα επικεντρώνεται στον μεγάλο τελικό της χρονιάς με την Μπενφίκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο 58ο λεπτό και έφτασαν έτσι τον έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς «κουβαλούν» τιμωρία -2 βαθμών από πέρυσι.
Μετά το 1-0, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και κυνήγησε την ισοφάριση. Είχε τρεις καλές στιγμές για να μπορέσει να βρει δίχτυα, τις δυο μάλιστα με τον ίδιο παίκτη, τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ από τα δεξιά στο 70' και στο 79', σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και έπιασε κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 85ο λεπτό, ο Μανιάς από τα αριστερά έκανε το σουτ και ο πολύ καλός Πασχαλάκης με όμορφη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας (74' Βέρνμπλουμ), Ζαμπά (67' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82' Ακπόμ).
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46' Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (88' Ρόλε), Μανιάς.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα της Super League. Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα με ισάριθμες κεφαλιές, το πρώτο στο 36' μετά από φάουλ του Ούμπιδες και το δεύτερο στο 76' μετά από σέντρα του, επίσης δανεικού από τον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41').
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67' Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89' Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84' Βακράκος). 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66' Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66' Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: