25 Αυγούστου 2018

Super League: "Σβηστά" στην πρεμιέρα η ΑΕΚ, "διπλό" στη Ριζούπολη η ΑΕΛ

Με τον Εζεκίελ Πόνσε να σκοράρει στο ντεμπούτο του σε αγώνα Super League και τον Μάρκο Λιβάγια να… ανοίγει λογαριασμό, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.
Ανώτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 37’. Ο Λιβάγια με ωραία προσποίηση «άδειασε» τον Μιχαήλ, γύρισε στον αμαρκάριστο Πόνσε και εκείνος με σουτ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0.
Η Ένωση «ζευγάρωσε» τα γκολ της δύο λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους, όταν ο Λιβάγια με σουτ στην κίνηση μετά από συρτή σέντρα του Μπακάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε, κράτησε με ευκολία τη νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ματς της Τρίτης κόντρα στην Βίντι με έπαθλο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γκάλο (73’ Κλωναρίδης), Λιβάγια (64’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Πόνσε (68’ Γιακουμάκης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Ξύδας, Κάστρο (61’ Τζημόπουλος), Κακούμπα (65’ Μυστακίδης), Γιάκος (46’ Κρίζμαν).

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η ΑΕΛ επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Μίλος Ντέλετιτς στο 30ο λεπτό.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ισμαέλ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονσάλες (58' Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Τομάς (68' Οριουέλα), Άιλερς (58' Τριάδης), Ελ Χέλβε.
ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46' Γκόικοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29' λ. τρ. Γκόλιας), Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68' Καρανίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: