12 Σεπτεμβρίου 2018

Παράδοση σχολικών ειδών από την Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση είχε η διήμερη δράση εθελοντισμού της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης να συγκεντρώσει σχολικά είδη για μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών.
Δεκάδες συμπολίτες μας επισκέφθηκαν το περίπτερο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, άνθρωποι κάθε ηλικίας πρόσφεραν από το υστέρημά τους τετράδια, μολύβια, σχολικές τσάντες, μολυβοθήκες και πλήθος σχολικών ειδών.
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την ανταπόκριση σε ένα ακόμη κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης εξέφρασε ο Πρόεδρος της  Σπύρος Κουλκουδίνας, τονίζοντας πως «η δράση θα επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί, με μοναδικό στόχο να μη στερήσουμε από κανένα παιδί τα σχολικά είδη».
Για την πρωτοβουλία της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης χαιρετισμό έστειλε ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου σημειώνει μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά, η νέα γενιά, χρειάζονται την στήριξή μας, περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα, καθώς αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο για το μέλλον της Πατρίδας μας. Ο βαθμός ευαισθησίας και ωριμότητας μίας κοινωνίας κρίνεται, πρωτίστως, από το πως αντιμετωπίζει τους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη βοήθειας στην καθημερινότητά τους. Και εσείς, το κάνετε πράξη με τρόπο εξαιρετικό». 
Το περίπτερο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης στη διάρκεια των δυο ημερών επισκέφθηκαν και προσέφεραν σχολικά είδη μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου, η υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Ρούλα Βαβατσούλα, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσαν το πρωί της Τετάρτης στο Φιλόπτωχο Ταμείο Ιερού Ναού Αγίας Αννης ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης και τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Έλλη Νανίτσου και Κώστας Περτσικάπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: